Gülce Edebiyat Akımı

Tam Görünüm: [ILESAM] Eser Hırsızı (İntihalci) Aday İstemiyoruz!‏
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Sayfayı normal görüntülemek için, buraya tıklayın.
[ILESAM] Eser Hırsızı (İntihalci) Aday İstemiyoruz!‏

Kimden: ilesamhaber (ilesamhaber@ilesam.org.tr) adına ilesam@yahoogroups.com


Gönderme tarihi: 28 Aralık 2008 Pazar 13:14:55
Kime: ilesam@yahoogroups.com

Tüm Siyasi Partilere Çağrımızdır: Eser Hırsızı (İntihalci) Aday İstemiyoruz!

Yaklaşan yerel seçimler nedeniyle tüm siyasi partilere Belediye Başkan adayı veye Belediye Meclisi üyesi adayı olmak için adaylık başvuruları yapıldı, yapılıyor. Tüm siyasi partiler yerel seçimlerde gösterecekleri en doğru adayları belirleme çabası içerisindeler.

Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği olarak TÜM SİYASİ PARTİLERE yerel seçimlerde belediye başkanı adayı veya belediye meclis üyesi adayı olarak ESER HIRSIZI (İNTİHALCİ) kişileri aday göstermemeleri konusunda çağrıda bulunuyoruz.

Cep telefonu veya cüzdan hırsızlığı Türk Ceza Kanununda suç olarak düzenlenmiştir. Eser hırsızlığı (İntihalcilik) ise Fikir ve Sanat Eserleri Kanununda suç olarak düzenlenerek hapis ve para cezası yaptırımına bağlanmıştır.

Tüm Siyasi partilerden beklentimiz, eser hırsızlığıyla mücadele konusuna duyarlı yaklaşmaları ve yerel seçimlerde eser hırsızlarına geçit vermemeleridir. Eser hırsızı (intihalci) aday istemediğimizi saygılarımızla kamuoyunun bilgisine sunarız.

Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM)İzmir Cad. No: 33/16 06440 Kızılay ANKARA http://www.ilesam.org.trilesam@ilesam.org.trTel:(0312) 419 49 38Faks: (0312) 419 49 39